Nieuwbouw Natuurtuin 't Bundertje

Nieuwbouw natuurtuin 't Bundertje.

De tekeningen van de accommodatie in Natuurtuin ‘t Bundertje zijn inmiddels definitief. Deze werden gepresenteerd in een derde Nieuwsbrief, met een korte onderbouwing van de belangrijkste wijzigingen.

Wat is er veranderd?
In verband met budgettaire afwegingen is gekozen om de ronding van het gebouw te wijzigen naar een rechte variant, zonder verder afbreuk te doen aan de (natuurlijke) uitstraling van het gebouw. De kelder in het hoofdgebouw is komen te vervallen. Daarvoor in de plaats komt een opslagruimte en een iets groter oppervlakte van het hoofdgebouw. Verder zijn alle belangrijke functies van het hoofdgebouw hetzelfde gebleven. De indeling van het bijgebouw is nagenoeg hetzelfde gebleven. Het toilet is tevens openbaar gemaakt voor bezoekers.

Wat gebeurt er nu verder?
De komende weken wordt het definitief ontwerp verder uitgewerkt aar uitvoeringstekeningen en wordt een omgevingsvergunning aangevraagd. Als alles volgens plan verloopt, wordt in november 2020 het huidige gebouw gesloopt en vindt de oplevering van het nieuwe gebouw plaats in april 2021. Als er tussentijds belangrijke wijzigingen zijn, dan worden belangstellenden op de hoogte middels deze nieuwsbrief.

Contact Natuurtuin 't Bundertje
Patrijsdonk 53a, 5467 AC Veghel
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0413 343982 (din, woe, don, vrijdagochtend)

natuurtuin bijgebouw