Wijkschouw De Weiden

Wijkschouw DeWeiden

Op dinsdag 18 juni zal in de deelwijk de Weiden, onderdeel van de Veghelse wijk De Bunders, van 19.30 tot +/- 21.00 uur een wijkschouw worden gehouden. Het startpunt van de wijkschouw is bij het tankstation op het parkeerterrein van winkelcentrum de Bunders. Samen met vertegenwoordigers van diverse Gemeenteafdelingen zullen wijkraadleden in deze deelwijk rondgaan om knelpunten en problemen te bekijken. Bewoners van deelwijk de Weiden zijn  van uitgenodigd  om mee te lopen!

Heeft u een knelpunt gesignaleerd, bijvoorbeeld in de groenvoorziening, openbare ruimtes of onveilige verkeerssituatie? Heeft u een vraag of een probleem wat u kenbaar wilt maken bij de gemeente? Dan is het handig om dit voorafgaand aan de wijkschouw te melden aan de wijkraad. Graag via Email, aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wijkco√∂rdinator van de gemeente kan dan de verantwoordelijke personen uitnodigen om mee te lopen met de wijkschouw, zodat knelpunten ter plekke worden bekeken en besproken.  De wijkschouwen die gehouden worden in de wijk de Bunders in Veghel hebben tot nu toe veel verbeteringen in de leefbaarheid van de wijk opgeleverd.

Wijkraad de Bunders vindt het belangrijk dat bewoners van de wijk actief betrokken zijn bij alles wat er in de buurt leeft en speelt. Dus we vragen u met klem om ons te mailen en vooral om mee te lopen met de wijkschouw op 18 juni!