• Home
  • Pagina's
  • ‘Kijk in mijn Wijk’ Donken en Weiden gecanceld

‘Kijk in mijn Wijk’ Donken en Weiden gecanceld

Wijkraad De Bunders heeft in overleg met de wethouder en de wijkcoördinator van Gemeente Meierijstad besloten om de eerder aangekondigde ‘Kijk in mijn Wijk’ van 24 oktober in de deelwijken De Weiden en De Donken niet door te laten gaan.
Met de onlangs aangescherpte Coronamaatregelen wordt het lastig om een volwaardige inspectie van de wijken te houden. Er mogen slechts vier personen op 1,5 meter afstand bij elkaar komen. De voorkeur gaat uit naar de aanwezigheid van verschillende disciplines, zoals wijkbewoners, politie, welzijn, Area, meerdere afdelingen van de gemeente plus de wijkraadleden en dat is op 24 oktober fysiek niet mogelijk.

De wijkraad zal de ontwikkelingen rond Covid volgen en zodra het weer mogelijk is een nieuwe datum prikken voor een “Kijk in mijn Wijk”. Houd daarvoor onze website of Facebookpagina in de gaten.

Meldingen in de openbare ruimte hoeven niet te wachten op een wijkschouw. Een probleem kan direct worden gemeld aan de gemeente. Dit kan via de telefoon: 14 0413, het invullen van een melding op de website van de gemeente of de Mijngemeenteapp.

Heeft u verder vragen of opmerkingen over onze wijk De Bunders, laat dat dan aan de Wijkraad weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

canceling1