‘Kijk in de wijk in de deelwijken De Donken en De Weiden
Op 24 oktober 2020 zal in de deelwijken de Donken en de Weiden, onderdeel van de Veghelse wijk De Bunders, een ‘Kijk in mijn wijk’ (voorheen wijkschouw) worden gehouden.
Het startpunt voor De Donken is om 10.30 uur bij de Watersteeg; voor de Weiden is de start om 13.30 uur bij het benzinestation op het parkeerterrein bij de Jumbo.
Samen met vertegenwoordigers van diverse Gemeenteafdelingen zullen wijkraadsleden in deze deelwijk rondgaan om knelpunten en problemen te bekijken. Bewoners van deelwijken zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen!
Heeft u een knelpunt gesignaleerd, bijvoorbeeld in de groenvoorziening, openbare ruimtes of onveilige verkeerssituatie? Heeft u een vraag of een probleem wat u kenbaar wilt maken bij de gemeente? Dan is het handig om dit voorafgaand aan de wijkschouw te melden aan de wijkraad. Graag via Email, aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De wijkcoördinator van de gemeente kan dan de verantwoordelijke personen uitnodigen om mee te lopen met de wijkschouw, zodat knelpunten ter plekke worden bekeken en besproken. De ‘Kijk in mijn wijk’-bijeenkomsten die gehouden worden, hebben tot nu toe veel verbeteringen in de leefbaarheid van de wijk opgeleverd.
Wijkraad de Bunders vindt het belangrijk dat bewoners van de wijk actief betrokken zijn bij alles wat er in de buurt leeft en speelt. Dus we vragen u met klem om ons te mailen en vooral om mee te lopen met de wijkschouw op 24 oktober!
Wat: Kijk in mijn wijk De Donken en De Weiden
Wanneer: 24 oktober 2020
Waar: Startpunt: voor De Donken om 10.30 uur bij de Watersteeg, voor De Weiden om 13.30 bij het benzinestation op het parkeerterrein bij de Jumbo