Wanneer: Zaterdag 11 november a.s.
Tijdstip: Van 10.00 - + 13.00 uur
Wat: Een wijkschouw in Deelwijk de Velden
Wie: Vertegenwoordigers van Deelwijkraad de Velden. Wie er verder meelopen is nog niet bekend. Dit is afhankelijk van de aandachtspunten die binnenkomen.
Bewoners zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen!

Het doel van de wijkschouw is eventuele problemen die zich voordoen onder de aandacht te brengen van politici en ambtenaren van de Gemeente Meierijstad, politie en andere belanghebbenden. Samen gaan we kijken of het beheer en onderhoud van de openbare ruimte volgens afspraak is uitgevoerd. Wie we uitnodigen om mee te lopen is nog niet bekend. Dit is afhankelijk van wat er voor aandachtspunten binnenkomen. Bij verkeerstechnische opmerkingen zullen er in principe politievertegenwoordigers bij zijn. Ook weten we pas later hoeveel vertegenwoordigers van diensten er meegaan, dat is eveneeens afhankelijk van de klachten.

Heeft u als bewoner van de Velden opmerkingen over verkeersveiligheid, groenvoorziening, inrichting van de openbare ruimte, kortom alles waar u zich aan stoort in deze deelwijk, dan kunt u dit melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wilt u e.e.a. persoonlijk toelichten of meelopen, geef dat dan duidelijk aan in uw mail, dan wordt de locatie aan u doorgemaild.